Rial Installatie- & Beveiliging Techniek
website security
Ga naar de inhoud

Abus dealer

Rial Beveiliging
www.abusbeveiliging.nl
Rial Beveiliging is uw Abus Security dealer in Oost-Nederland op gebied van inbraak- & camerasystemen

Wilt u gebruik maken van een alarm- of camerasysteem voor uw woning of bedrijf? Rial Beveiliging is u graag van dienst, op basis van uw specifieke wensen. Wilt u inbrekers buiten de deur houden, of wilt u bewaking d.m.v. een camerasysteem? Rial Beveiliging heeft als dealer van Abus Security een bekent en betrouwbaar systeem voor uw woning of bedrijf. Met Abus Security producten kiest u voor een hoge mate van betrouwbaarheid, een lange levensduur en een eenvoudige bediening. Naast inbraak- & camerasystemen van Abus Security is er een grote keuze aan deur-, raam- en hangsloten leverbaar.  
                          Alarminstallatie " particulier "

Abus Smartvest is bij uitstek het particulieren alarmsysteem wat aan al uw wensen zal voldoet.
Abus bekent van hang en sluitwerk en van Duitse kwaliteit richt zich met het Smartvest inbraaksysteem op de particulieren markt.
Dit high tech inbraaksysteem werkt o.a. met een App op uw smartphone en heeft vele mogelijkheden.
Enkele voordelen zijn:

  • Basisset met centrale unit, bewegingsmelder, magneetcontact en draadloze afstandbediening
  • Alle componenten draadloos ( bewegingmelder, magneetcontact, sirene, flitslamp, codepaneel, wandcontactdoos, camera, afstandbediening, enz. enz. )
  • Gratis doormelding via internet naar uw smartphone
  • Bediening via smartphone, draadloze afstandbediening of draadloos codepaneel
  • Draadloze brandmelders voor brand doormelding
  • Draadloze camera's waardoor live beeld bij een inbraakmelding
  • Verlichting aanzetten via uw smartphone
  • Zeer snelle installatie
  • 2 jaar garantie
Uw woning voorzien van een inbraaksysteem geeft u rust zodra u van huis weg bent.
Bij calamiteiten krijgt u telefonisch bericht wat er gaande is in uw woning.
Daarnaast kan een inbraaksysteem worden voorzien van een zorg unit waardoor u 24 uur bewaking heeft.
Bij gezondheidsklachten kunt u een zorg oproep doen waarna het inbraaksysteem uw contact persoon belt.
Alarminstallatie " Klasse 2 "

Een alarminstallatie voor uw bedrijf of woning klasse 2 zorgt ervoor dat u een melding of signaal ontvangt, wanneer er sprake is van een calamiteit.
Het kan zijn dat een ongewenst persoon probeert binnen te dringen, maar ook een beginnende brand kan veel schade aanrichten.
Bovendien bent u op basis van uw verzekering verplicht om een goed alarmsysteem voor uw bedrijf en/of woning te laten installeren.
Rial Beveiliging is u hier graag mee van dienst, zodat u daar zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft.Videobewakingscamera’s van ABUS zijn er voor elke toepassing, elke wens en elk budget. Het maakt niet uit of u een klassiek analoog videosysteem of een op een netwerk gebaseerde bewaking plant: wat telt, is dat u kwaliteit ontvangt tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bewaken van de voordeur, entree of tuinhuis met buitencamera's
Het robuuste ontwerp van het exterieur camera ABUS levert gemakkelijk gebruik, zelfs in natte, koude en zware omgevingscondities. Perfect voor gebruik buitenshuis zonder adequate bescherming behuizing - die u tijd bespaart en maakt de snelle uitbreiding van een video-systeem mogelijk.

ABUS domecamera's beschermen uw huis of bedrijf
Domecamera’s van ABUS worden altijd gebruikt als een opvallende en gelijktijdig robuuste bewaking gewenst is. Ze kunnen handmatig worden ingesteld of draaien, kantelen en zoomen. Ze zijn beschikbaar met varifocale of vaste objectieven.

ABUS HD & Megapixel camera's: Gedetailleerde weergave van maximaal 2 megapixels
Gedetailleerde weergave met een resolutie van maximaal 2,0 megapixels, geïntegreerde SD-kaartsleuf en quadstream techniek onderscheiden de megapixel camera's. Deze camera's ontgaat zelfs op verre afstanden geen detail en ze vereenvoudigen de bewaking, want 2 miljoen pixels vervangen meer dan 4 VGA-camera's.

Mini camera, camouflagecamera’s: Detectives voor thuis
Mini-camera’s en camouflagecamera’s van ABUS zijn perfect voor onopvallende videobewaking in het kleinste formaat. Zo ziet u, wat er echt aan de hand is. Voor verborgen bewaking, bij weinig ruimte of voor decente bewaking – deze speciale videocamera’s registreren onververvalste realiteit.

Draadloze camera's van ABUS – draadloze beveiliging
Vaak is het onmogelijk of ongewenst om kabels te leggen. WLAN-camera’s zijn in dit geval een mogelijke optie, aangezien ze de videosignalen via het draadloze netwerk naar de pc of router zenden.

Advies op basis van uw situatie

Rial Beveiliging gaan met het oog op een alarmsysteem voor uw bedrijf of woning altijd uit van uw persoonlijke situatie en de wensen die u heeft met het oog op beveiligen. Wilt u een bepaalde vorm van schade voorkomen, of heeft u het idee dat er sprake is van risico’s die u af dient te dekken. Wij hebben een uitgebreide ervaring en beschikken over een brede expertise. Op basis van die elementen zijn we u graag vakkundig van dienst. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat onze medewerkers u meer kunnen vertellen over een alarmsysteem voor uw woning of bedrijf en alles wat daarbij komt kijken. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs!


Bekijk de Abus film " Hoe een passie een beroep werd en beroep een missie " en ervaar wat Abus u te bieden heeft.
Rial Installatie Techniek, Abus dealer Oost Nederland
Copyright © 2020; Rial Installatie- & Beveiliging Techniek. Alle rechten voorbehouden.
Designed by Rial ICT Design.
Terug naar de inhoud